TRÄNING PÅ TYRESÖ GYM

På Tyresö Gym kan du träna själv eller med andra, inomhus och ibland utomhus. Du kan gå på spinning, dansa Zumba, lyfta vikter, träna styrka i maskiner och vara med på våra populära cirkelpass, med mera.

För många är styrketräning i gymmet det bästa sättet att uppleva träningsglädje! Vårat gym består av en blandning av fria vikter, klassiska maskiner och maskiner åt det modernare hållet. Vi har roddmaskin, stakmaskin, trappmaskin, airbike, motionscyklar löpband och crosstrainers för konditionsträning och uppvärmning.

Delad träningsglädje är dubbel träningsglädje! Vi erbjuder Mobilitet & Funktionell styrka (NYHET), Submission Wrestling Basic (NYHET) Spinning, Zumba, Cirkelträning, Core, Stretch och Lunchpass.

Det är aldrig försent att låta träningsglädje bubbla! Vi erbjuder rabatterade priser till dig som fyllt 65. Vi har även gruppträningspass som är anpassade för dig som passerat övre medelåldern. Efter seniorpassen bjuds på kaffe i stora hörnsoffan.


Ibland kan man behöva en hjälpande hand för att känna träningsglädje! En personlig tränare kan hjälpa dig med motivationen, kunskap och pepp! Våra personliga tränare har lång erfarnhet av att träna människor på olika träningsnivåer.